Lezingen en rondleidingen

Belangstelling voor een lezing of artikel over voortplanting of seksuele selectie, de biologische fundamenten van machogedrag op de werkvloer, dwarsliggen in de klas of vandalisme en agressie op straat of in het voetbalstadion?
Even contact opnemen met Maarten.

NB En in combinatie met een uiterst prettige culinaire ervaring, zie: www.kokkiescatering.nl

Het verbaast trouwens toch, dat beleggingsadviseurs zich niet meer richten op de producenten van materialen ten behoeve van de aquarellerende, boetserende en patchworkende hobbiemarkt. Een groeiend contingent westerse vrouwen en binnenkort vermoedelijk ook mannen vult namelijk in toenemende mate de eigen schoorsteenmantel en die van familie en vrienden met zelfgefröbelde beeldjes.
Als er enig talent is, is dat natuurlijk meegenomen.

De vraag blijft evenwel: hoe komt het dat er zoveel Bilthovense vrouwen de tijd hebben om middagenlang onder leiding van een dominee boeken te kunnen bespreken, Haagse dames culturele clubjes vormen, wat daaronder ook moge worden verstaan, en de rest zoals reeds eerder geconstateerd, aquarellerend, tekenend, boetserend en patchworkend de tijd door komt?
Dat een deel van bovengenoemd contingent schrijver dezes inhuurt voor enig pikant-educatief gekout in de vorm van ‘het beest in de vrouw’ pleit voor hen: de spreker kan tegemoet komen aan zijn schier onverzadigbare behoefte aan boekenbonnen en de (buiten)echtelijke relatie van de toehoorsters wordt aanmerkelijk verbeterd door vermeerderde kennis van het Beest Man.
U wordt eindelijk écht voorgelicht!